Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Om Næstved VVS Entreprise ApS

Hos Næstved VVS Entreprise arbejder ca. 30 dygtige medarbejdere med vidt forskellige ansvarsområder, men med ét fælles mål: At levere topprofessionelle VVS-løsninger til alle vores kunder.

Det være sig til private eller til virksomheder, stort eller småt. Lige meget hvem kunden er, går vi til værks med den samme grundighed og professionalisme, fordi det for os handler om at sætte en ære i det, vi laver. Håndværket skal være i orden, ligesom prisen, og arbejdet skal være færdigt til tiden. Kun når kunderne er tilfredse, er vi tilfredse. Så enkelt er det.

Og sådan går det til, at lige meget om vi skal løfte store entrepriser eller udføre mindre opgaver inden for VVS, blik eller boring, så kan du som kunde altid regne med at få besøg af dygtige folk, der kan deres kram. Bare giv os chancen og lad os vise, hvad vi dur til.

Hos Næstved VVS Entreprise kan vi løfte entrepriser af enhver størrelse. Med knapt 50 års branche-erfaring og ca. 30 velkvalificerede medarbejdere har vi kapaciteten til at matche selv de største VVS-entrepriser.​

Vi ved, hvad vi har med at gøre, og er på hjemmebane i samarbejdet med bygherren samt med ingeniører, arkitekter og andre leverandører. Når man modtager et tilbud fra os, er det altid gennemarbejdet og gennemregnet, men samtidigt fleksibelt og omstillingsparat. 

Takket være vores store erfaring, ved vi, at den enkelte opgave kan løses på mange forskellige måder, og kan dermed blive bygherrens sparringspartner i en dialog om den optimale løsning, hvor både pris og kvalitet er nøjagtigt, som kunden ønsker det. Man kunne kalde det skræddersyet VVS.

Har du set vores blå biler?

Som navnet antyder, har Næstved VVS Entreprise mange opgaver i Næstved og omegn, hvor vi er blevet den foretrukne VVS-partner for adskillige større entreprenører. Men hvis du også har set vores blå biler køre i og omkring Storkøbenhavn, har du ikke set forkert. Vi er gearet til at komme over hele Sjælland, Lolland og Falster, hvor vi tager den gode kvalitet med os overalt.

Læs mere om virksomhedens historie her

Næstved VVS Entreprise

Ærøvej 3

4700 Næstved

CVR: 14800174

phone-icon  55 73 58 44

mail-icon  info@naestved-vvs.dk

Vi støtter:​

logo_ep_2017