Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Historie

Da Carl blev selvstændig (1959)

Næstved VVS Entreprise har rødder tilbage til 1959. Det hele startede for små halvtreds år siden på Meistersvej i Næstved, hvor Carl Christiansen startede for sig selv. I årene der fulgte, blev Carl set overalt i Næstved og omegn med sin værktøjskasse i hånden og sin cerut i munden. Han grundlagde med sit væsen og arbejdsmoral den samvittighedsfulde arbejdsånd, der stadig præger virksomheden den dag i dag.

Som far - så søn (1975)

Sidst i 70’erne sluttede Carl’s søn, Jørgen Christiansen sig til faderens firma. Siden fik Jørgen en stilling i ventilatorbranchen og var ikke længere fysisk i firmaet, men fortsatte som medejer af virksomheden. Svend Jensen blev ansat som blikkenslager og dette samarbejde fungerede særdeles godt.

Nyt ejerskab og ny lærling (1982)

Svend Jensen blev indsat som medejer og Carl, Jørgen og Svend dannede firmaet Næstved VVS. Samme år kom en meget ung Jim Schou-Petersen på bare 16 år, i lære. Jim viste sig hurtigt som en dygtig håndværker, men også som en ung mand med potentiale der ville meget mere.

Allerede mens Jim var først i tyverne og efter endt læretid, blev han tilbudt en anpart i firmaet, men valgte i første omgang at takke pænt nej og i stedet samle flere erfaringer som overmontør hos en større VVS installatør i hovedstaden.

Efterfølgende tog Jim eksamen som autoriseret VVS installatør og VVS teknikkeruddannelsen.

Næstved VVS Enterprise opstår (1991)

Jim var nu klar til at træde ind i virksomheden, hvilket han gjorde i kompagniskab med Svend og Jørgen. Firmaet Næstved VVS Entreprise blev dannet. Jørgen har efterfølgende solgt sin anpart.

Den erfarne Svend og den ambitiøse Jim viste sig hurtigt som et succesfuldt makkerpar. Firmaet voksede sig hurtigt større og der blev brug for hjælp på kontoret med administrationen. Anette Bork blev derfor ansat i slutningen af 1992. Hermed stoppede udviklingen ikke og lokalerne blev efterhånden for trange. I 1998 flyttede virksomheden til større og mere tidssvarende forhold på Ærøvej.

Firmaet i dag

Svend døde efter kort tids sygdom i november 2004 og Anette kom med i firmaet.

Med Jim ved roret som direktør og Anette som styrmand på papirmængderne, ligger fremtiden åben for nye og spændende opgaver. Firmaet beskæftiger i dag omkring 30 dygtige medarbejdere, med mange forskellige specialer. Der lægges også vægt på at få udlært nye fagfolk til branchen, så firmaet har hele tiden en god stab af lærlinge i gang.

Næstved VVS Entreprise

Ærøvej 3

4700 Næstved

CVR: 14800174

phone-icon  55 73 58 44

mail-icon  info@naestved-vvs.dk

Vi støtter:​

logo_ep_2017